Новини
Бізнес

Влада і бізнес Хмельниччини зацікавлені у збільшенні митних надходжень

Голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук повідомив про досягнуті домовленості з агрохолдингом «Кернел» щодо проведення митного оформлення на території Хмельницької області.

«Митний експеримент продовжується! Мав зустріч із представниками компанії «Кернел». Дійшли згоди, що вони будуть розмитнюватися на Хмельниччині. Цього року компанія планує розмитнити обладнання на більш, ніж мільярд гривень. Частина цих коштів буде спрямована в Дорожній фонд, а, отже, на наші дороги! Вдячний бізнесменам, які підтримують гарні ініціативи та активно співпрацюють для спільного результату», – написав очільник області на власній сторінці у «Фейсбуці».

Нагадаємо, що завдяки перевиконанню Хмельницькою митницею ДФС індикативів із забезпечення надходжень на розвиток дорожньої інфраструктури області за підсумками 2017 року направлено 210,6 мільйона гривень.

Це результат активної співпраці із суб‘єктами зовнішньоекономічної діяльності, оскільки фахівці Хмельницької митниці ДФС забезпечують максимально комфортні умови подільським підприємствам у проходженні митного оформлення товарів, застосовуючи сучасні електронні сервіси та вчасно реагуючи на проблеми та пропозиції.

Також приріст митних платежів досягається за рахунок нарощення імпорту товарів та повернення платників з інших регіонів на митне обслуговування у Хмельницьку область. Пілотний проект щодо направлення на розбудову доріг коштів, які надходять завдяки перевиконанню митницями ДФС індикативних показників із забезпечення митних платежів до бюджету, подовжено на 2018 рік.

Прес-служба ГУ ДФС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак