Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» поступилось рахунком стрийській «Скалі»

Хмельницьке «Поділля» розіграло черговий матч нового весняного сезону.

У рамках 23-го туру чемпіонату України серед команд Другої ліги хмельничани зустрілись із опонентами із стрийської «Скали». Матч став виїзним для подолян, що, можливо, й вплинуло на результат.

Перша 45-хвилинка розпочиналась із атаки з боку господарів поля. Проте хмельничани не відступали та, у свою чергу, почали з неабиякою силою тиснути на суперників. Обидві команди продовжували атакувати протягом усього першого тайму, але та жодна із них так і не зуміли довести почате до результативного завершення. Та все ж кращий вигляд на полі мали господарі. Їм набагато ліпше вдавалось контролювати м`яч. А ось під кінець першої 45-хвилинки, коли емоції вже стихли, один із гравців стрийської «Скали» реалізував хитромудрий план атаки і таки зумів потішити своїх вболівальників першим голом матчу.

Друга 45-хвилинка розпочиналась із набагато активнішої гри з боку хмельничан, які проводили атаку за атакою: наступали на ворота опонентів з неймовірною силою та, фактично, штурмом брали ворота. Проте господарі трималися стійко, не поступаючись своїм одним голом. Тому до завершення другого тайму нічого суттєвого на полі не відбулось, хоч небезпечних моментів було багато.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» поступилось перемогою стрийській «Скалі». Хоч рахунок матчу так і залишився мінімальним, та все ж він був на користь господарів поля.

«Скала» – «Поділля» 1:0

Гол: Намуйлик, 45

«Поділля»: Шевченко – Степаненко, Рижук, Швець, Джурко – Морговський, Рожко, Муляр (Маховка, 82), Ліповуз, Макарченко (Тупік, 83) – Бабак

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко