Новини
Кримінал

На Хмельниччині копи затримали безхатька, який обікрав родину, котра його прихистила

34-річний зловмисник викрав у членів общини два мобільні телефони та автомобіль, на якому намагався втекти, але за 20 кілометрів транспортний засіб зламався. Оперативники буквально «зняли» зловмисника з рейсового автобуса, який він зупинив, щоб дістатися до райцентру.

Подія сталася в ніч на 23 квітня в селі Березина Волочиського району. Члени місцевої релігійної громади прихистили у себе 34-річного безхатька, який до того деякий час жив на Тернопільщині.
Проте, замість того, щоб віддячити, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, викрав у членів общини два мобільні телефони та автомобіль «ВАЗ-212140», на якому намагався втекти. Проте в селі Великі Жеребки транспортний засіб зламався, тож злодій був змушений його залишити. Оперативники «зняли» зловмисника з рейсового автобуса, яким він намагався дістатися до райцентру.
По даних фактах відкрито кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) та ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Автор: Катерина Прокопець