Новини
Суспільство

Вільна скринька, подоляни!

Враховуючи потреби жителів Хмельниччини, ПриватБанк оновив та розширив депозитарій, збільшивши кількість скриньок та підвищивши ступінь їх захисту.

«З кожним роком все більше подолян обирають ПриватБанк в якості партнера для зберігання власних матеріальних цінностей. Саме тому, зважаючи на побажання наших клієнтів, ми розширили депозитарій, створюючи усі умови для комфортного та надійного обслуговування, – повідомив Юрій Чубенко, заступник директора Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку. – Нові сейфи сертифіковані відповідно до вимог європейських стандартів безпеки, заведені нові ключі доступу. Кожна сейфова скринька має два замки, які відкриваються при одночасному повороті двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а інший – у банкіра. Це виключає можливість її відкриття під час відсутності власника, разом з тим, клієнт має можливість надати право доступу до власних цінностей будь-якій довіреній особі».

Банк також пропонує укладення тристороннього договору оренди – в такому випадку людина отримує доступ до скриньки лише спільно зі своїм партнером. ПриватБанк забезпечує таємницю відомостей про клієнтів і проведені ними операції.

Оренда скриньки для юридичної особи теж є вигідною, адже оплату можна проводити за рахунок підприємства, а довірених осіб – зазначити в картці зі зразками підписів. До того ж, не передбачено жодних витрат на оформлення довіреностей.

Вартість оренди сейфової скриньки залежить від її розміру, а також терміну оренди.

Скористатися послугами депозитарію подоляни можуть, завітавши до відділень ПриватБанку у Хмельницькому та Кам’янці-Подільському. Ще є вільні скриньки за адресами:

– відділення № 17, вул. Володимирська, 49;

– відділення “Шевченківське”, вул. Шевченка, 64;

– відділення “Центральне”, вул. Проскурівська, 19;

– “VIP-центр м. Хмельницького”, вул. Зарічанська, 5/3;

– “VIP-центр на Проскурівській”, вул. Проскурівська, 19, 2 пов;

– “Кам’янець-Подільський VIP-центр”, проспект Грушевського, 25.

Автор: Катерина Прокопець