Новини
Надзвичайні події

В Хмельницькому інспектори виявили у громадянина речовини, схожі на наркотичні

З метою профілактики та недопущення вуличних злочинів та попередження крадіжок патрульні посилено здійснюють піше патрулювання придворових територій та перевіряють підозрілих осіб у нічний час. 

Зокрема, 27 квітня, близько 23-ї години, в ході патрулювання в парку імені Михайла Чекмана, інспектори виявили 19-річного хлопця, який побачивши патрульних заметушився та почав помітно нервувати.

Поліціянти запідозрили, що у молодика можуть бути речі, які заборонені у обігу та провели йому поверхневу перевірку, під час якої у нього виявили паперовий згорток з невідомою речовиною рослинного походження зеленого кольору у подрібненому стані.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановить походження невідомих речовин та причетність чоловіка до правопорушення.

Подібні випадки фіксуються все частіше: https://www.facebook.com/khmelpolice/posts/2049114588640228, тому у разі виявлення підозрілих осіб, одразу повідомляйте на службу 102, адже особи в стані наркотичного сп’яніння це небезпека для оточуючих.

Читайте нас у Телеграм: https://t.me/podillyanews

Автор: Катерина Прокопець