Новини
Кримінал

В Кам’янець-Подільському молодик захотів викрасти речі з балкона та продати, але не встиг

Зловмисника помітив власник квартири і одразу зателефонував на лінію «102». Група реагування патрульної поліції за кілька хвилин була на місці. Злодія зняли з балкону і затримали. Тепер йому доведеться відповідати за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Подія сталася сьогодні, 2 травня, близько 01.45 в Кам’янці-Подільському по вулиці Князів Коріатовичів. До поліції зателефонував місцевий житель і повідомив, що невідома особа залізла до нього на балкон.
Черговий одразу скерував на місце групу реагування патрульної поліції, яка була неподалік. Оглядаючи балкон, правоохоронці справді помітили на прибудові магазину «Медтехніка» чоловіка, який скрутився «калачиком» і намагався сховатися.

Патрульні зняли горе-крадія з даху аптеки. Ним виявився 26-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Зловмисник пояснив, що хотів викрасти з балкону одяг, який мав намір потім збути на ринку. І справді, деякі речі він вже встиг зняти і скинув на долівку.

Поліцейські затримали злодія в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тепер йому доведеться відповідати за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Читайте нас у Телеграм: https://t.me/podillyanews

Автор: Катерина Прокопець