Новини
Суспільство

На Хмельницькій АЕС відзначили Всесвітній день охорони праці

У рамках підготовки та проведення Всесвітнього дня охорони праці на Хмельницькій АЕС були організовані тематичні виробничі наради та перевірки, конкурс рефератів за тематикою «Захищене і здорове покоління». За результатами перевірок стану охорони праці відзначені кращі підрозділи атомної станції.

Серед переможців – колективи турбінного цеху, енергоремонтного підрозділу, цеху господарського забезпечення та загону відомчої воєнізованої охорони. До Всесвітнього дня охорони праці оформлено також відповідні куточки та стенди.

Серед призерів конкурсу рефератів апаратник цімцеху Ольга Хлонь з роботою «Покоління: безпека і здоров’я», яка посіла перше місце. На другій сходинці інженер-дефектоскопіст відділу контролю металу Ален Волков з рефератом «Захищене і здорове покоління». Третє місце розділили інструктор навчально-тренувального центру Ігор Ткач та дозиметрист цеху радіаційної безпеки Максим Дмитришин.

Реферати будуть опубліковані в ЗМІ, а переможців конкурсів нагородили грамотами та заохотили грошовою премією.

За словами керівника відділу охорони праці Хмельницької АЕС Сергія Романка, контроль за виконанням правил безпеки проводиться постійно, а забезпечення належних умов праці та попередження виробничого травматизму – головне завдання керівництва атомної станції та всіх працівників підприємства.

Автор: Тетяна Новак