Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» мирно розійшлось зі львівською командою

Хмельницьке «Поділля» у рамках 25-ого туру чемпіонату України серед команд Другої ліги зустрілись з командою зі Львова. Матч відбувся цієї неділі та став домашнім для ФК «Львів».

Перша 45-хвилинка розпочиналась досить насичено та хвилююче для вболівальників обох команд. Гравці намагались «перетягнути ковдру» один на одного, адже для кожного із клубів перемога або хоча б додаткові очки у матчі були надважливими. Хмельничани тримали оборону з усіх сил, в той час як господарі невтомно атакували. Проте у перших все ж вистачило майстерності втримати усі наступи.

Друга 45-хвилинка так і не змогла кардинально змінити результат матчу. Атакувати господарі не припиняли аж до тих пір, поки подолянам таки не вдалось перебрати ініціативу до власних рук. Кінець гри був досить насиченим. Хмельничани провели декілька наступів, які не завершились голом, проте подарували гостям такі бажані очки.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» досить мирно розійшлось із однойменною львівською командою.

ФК «Львів» – «Поділля» 0:0

«Поділля»: Дворник – Гресь (Майко), Швець, Рижук, Степаненко – Макарченко (Джурко), Ліповуз, Рожко, Морговський – Маховка – Бабак (Сарбей, Тупік)

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко