Новини
Події

Мешканці Хмельниччини можуть застрахуватися від шахраїв 

Новий вид страхування “Захист від шахрайства” допоможе в найкоротші терміни повернути гроші, викрадені злочинцями.

Страховий продукт “Захист від шахрайства” передбачає захист від незаконного зняття готівки, несанкціонованих переказів, покупок, оплат, протиправні операції з карткового, поточного або депозитного рахунку з використанням Інтернет-банку Приват24, скіммінгу, фішингу тощо.

“Страховою подією за новим видом страхування є шахрайська дія по відношенню до клієнта, – розповідає Віталій Якубовський, керівник напрямку платежів Південно-Західного РУ ПриватБанку. – Тому, щоб скористатися страховкою, в першу чергу, потрібно звернутися за номером клієнтської підтримки 3700, зафіксувати факт шахрайства і заблокувати картки”.

Страхування діятиме на території всього світу, а вартість даної послуги складатиме 29 грн/міс. Максимальна страхова сума  – 50 000 грн.

Оформити страховий продукт “Захист від шахрайства” подоляни можуть самостійно у Приват 24: обрати у меню Страховки >>> Оформити страховку >>> Захист від шахрайства, або скориставшись допомогою спеціаліста у одному з 59 відділень ПриватБанку на Хмельниччині.

Автор: Алла Самойленко