Новини
Культура

Нетішинські вокалісти привезли додому блискучі перемоги

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Злата Фест – Золоті таланти України», який відбувся цими вихідними у місті Клевань (Рівненська область), виявився вдалим для вокальних колективів КЗ «Палац культури міста Нетішина», керівником яких є Каміла Пельванова-Геворкян.

Яскравий виступ муніципального хору «Елегія» приніс його учасникам найвищу нагороду фестивалю – звання «Золотий хор України». Гран-прі конкурсу дісталося дорослій групі ансамблю «Камелія», які підкорили суддів сильними голосами та професійним виконанням.

Солістка «Камелії» Надія Гусарова нагороджена дипломом лауреата І премії. Таку високу відзнаку в номінації «Естрадний вокал» (14-17 років) юна співачка отримала від журі за неймовірно емоційне та чутливе виконання української пісні. 3-тє місце у номінації «Мій перший дебют» здобули наймолодші учасники ансамблю «Камелія» у віковій категорії 3-5 років.

Нетішинські вокалісти зуміли не лише проявити свою майстерність, а й завоювати прихильність журі та глядачів. Переможці мистецького заходу отримали кубки, медалі та дипломи від організаторів. Приємним подарунком для учасників конкурсу стала екскурся визначними місцями Клеваня. 

Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Автор: Катерина Прокопець