Новини
Дозвілля

У Хмельницькому незабаром відкриється туристичний сезон

У Хмельницькому планують відкрити літній туристичний сезон. 12 травня на вулиці Проскурівській будуть розміщені різноманітні цікаві інсталяції.

Офіційне відкриття туристичного сезону – 2018 «Відкрий своє місто» розпочнеться о 14:30, на вулиці Проскурівській, 32.

Далі, о 15:00, на всіх чекатиме історичний квест. Кожен зможе долучитися до цікавого заходу та проявити свою кмітливість та ерудицію.

Також всі бажаючі зможуть відправитися у захоплюючу віртуальну екскурсію Хмельницьким. Крім того, на мешканців та гостей міста чекатиме парад живих скульптур «Видатні постаті Проскурова-Хмельницького».

А вже о 16:00 на вулиці Проскурівській, 18, усі зможуть послухати авторські інтерактивні лекції «Подорож містом у просторі та часі». У затишній та привітній атмосфері кожен матиме чудову нагоду дізнатися більше цікавої інформації про Хмельницький.

Також цього дня будуть проводитися автобусні екскурсії містом. Нагадаємо, що у свій перший маршрут екскурсійний автобус вирушив весною минулого року. Його облаштував за власні гроші підприємець, який має досвід туристичної справи та міжнародних перевезень.

Екскурсійний автобус розписали художники. Екскурсія містом на автобусі триває 1 годину 30 хвилин. Додамо, що автобус відправляється з вівторка по п’ятницю о 15:00, у суботу об 11:00 та 15:00, виїзди в неділю за попередньою домовленістю. Вартість квитка становить 45 гривень.

Усі заплановані заходи спрямовані на те, щоб якомога краще розкрити місто у туристичному плані, показати гостям, скільки є цікавих об’єктів на території Хмельницького.

Автор: Катерина Прокопець