Новини
Події

У Хмельницькому проходять профілактичні зустрічі поліцейських з дітьми

З цікавою і корисною лекцію завітали до дітей 3- класів Хмельницького навчально-виховного комплексу № 4 начальник ВЮП УПД ГУНП в Хмельницькій області Сергій Цимбалюк та працівники ювенальної превенції Хмельницького відділу поліції.

З учнями провели урок на правову тематику «Безпека на дорозі – безпека життя». Урок пройшов у дружній атмосфері, поліцейські постійно акцентували увагу дітей на неухильному дотриманні Правил дорожнього руху, наводили різні ситуації, в які найчастіше потрапляють юні пішоходи.
Надалі Сергій Цимбалюк звернув увагу діток на безпеку в цілому, в побуті, на вулиці і вразі виникнення будь-якої ситуації, куди дітям потрібно звертатися.

Правоохоронці в кінці зустрічі задали школярам домашнє завдання, прийняти участь в конкурсі дитячого малюнка «Дільничний офіцер поліції, очима дітей». Дітки, які стануть призерами, будуть запрошенні на фінал конкурсу до Хмельницького відділу поліції на екскурсію та отримання нагороди за виконану роботу. 

А згодом правоохоронці запропонували школярам переміститися на вулицю, де на них чекала поліцейська машина. Діти з задоволенням фотографувалися на пам’ять з поліцейськими, а також залюбки сідали за кермо службового автомобіля, щоб увімкнути проблискові маячки та поговорити у гучномовець.

Школярики залишилися дуже задоволені такою зустріччю і зізнавалися, що домашнє завдання від правоохоронців виконають на відміно.

Автор: Катерина Прокопець