Новини
Спорт

Юнаки та дівчата Хмельниччини змагалися на чемпіонаті області з пожежно-прикладного спорту

10 травня у спорткомплексі Аварійно-рятувального загону спецпризначення відбувся чемпіонат Хмельницької області з пожежно-рятувального спорту серед юнаків та дівчат. Вперше в історії спорту в області до змагань долучилися і дівчата. Багато з них під час змазань захистили І юнацький розряд.

У змаганнях  взяли участь 21 команда, що представляла кожен район області. Загалом це 129 юнаків та 62 дівчини віком від 13 до 18 років. Змагалися у трьох вікових групах: молодша, середня і старша.

Учасники долали 100-метрову смугу з перешкодами, підіймалися штурмовою драбиною у вікно 2-го та 3-го поверхів навчальної вежі, змагалися у пожежній естафеті 4 по 100 м та бойовому розгортанні від мотопомпи.

Серед хлопців командне «золото» здобули спортсмени з міста Нетішин, «срібло» за представниками  Ізяслава, а «бронза» дісталася юнакам з Кам’янця-Подільського.

Серед дівчат нагороди розподілилися наступним чином: «золото» теж повезуть додому спортсменки з Нетішина, «срібло» за хмельницькими красунями, а бронзові медалі одягнули дівчата зі Старокостянтинова.

Автор: Тетяна Новак