Новини
Спорт

Фіскали Хмельниччини і Вінничини з’ясували, хто спритніший у міні-футболі

У рамках підготовки до Спартакіади Державної фіскальної служби України, яка незабаром стартує в Одесі, у вихідні дні збірна команда з міні-футболу Головного управління ДФС у Хмельницькій області провела товариський матч із вінницькими колегами.
Гра була активною і динамічною. Обидві команди продемонстрували швидкісний і наступальний футбол. Були у ньому голи, прикрі удари у штангу та перекладину, інші яскраві ігрові моменти, які додали азарту та бойового спортивного настрою.
Як і належить сусідам, суперники залишились задоволені зустріччю, вивчили свої перспективи та можливості, перевірили майстерність та вишкіл футболістів. Тож у підсумку тренери та капітани обох подільських команд зробили для себе необхідні висновки і не без гордості підкреслили, що в кінцевому рахунку перемогла дружба.
«Ми вдячні колегам-вінничанам за спілкування, за товариський, захоплюючий футбол. Він вчить нас працювати у команді, бути відповідальними і дисциплінованими, відчувати плече товариша. Власне, тут перевіряється бажання кожного бути кращим, удосконалити себе і команду. У футболі, як і у повсякденній роботі, важливе відчуття колективу, вміння йти вперед і бачити перспективу», – зазначив капітан футбольної команди Головного управління ДФС у Хмельницькій області Сергій Ковальчук.

Джерело

Автор: Алла Самойленко