Новини
Політика

Вадим Лозовий: «Двері у мій кабінет завжди відкриті для тих, хто справді хоче змін на краще»

Офіційно нового керівника області представив Президент України Петро Порошенко 19 травня у сесійні залі будинку рад. Вадим Миколайович Лозовий за трохи менше трьох років своєї депутатської роботи добре  зарекомендував себе в Хмельницькій обласній раді та на своєму виборчому окрузі. Також він очолює комісію з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, енергетики, транспорту та зв’язку, є й головою фракції політичної партії «За конкретні справи». Про важливість підтримки та розвитку малого та середнього бізнесу, а також про підняття середньої заробітної плати в області говорив і Петро Порошенко під час свого виступу:

«Успіх Вадима Лозового – це успіх громади, усієї області та всієї України. Моя мотивація у виборі його на цю посаду була в тому, що це людина, яка представляє реальну економіку. І це є перше завдання, яке я ставлю як Президент –  принципове зростання економіки, залучення інвестицій, підвищення зарплат – робити все, для того щоб на Хмельниччині забезпечити інвестиційне підвищення – це те чого чекають від нас люди, при цьому потрібно приділяти особливу увагу малому та середньому бізнесу, фермерським господарствам, підтримувати людей з села».

Відзначив Президент і роботу народних депутатів України від Хмельниччини. З усіх в залі були присутні Олександр Герега, Андрій Шинькович, Роман Мацола та Сергій Мельник.

«Хмельниччину представляють найкращі народні депутати, тому і в них я прощу підтримки для новопризначеного голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Ви робите дуже важливу справу у Верховній Раді України –  і я це дуже ціную. Адже одна справа говорити, а зовсім інша – робити. І ваші кроки, які орієнтовані на результат – надзвичайно важливі», – наголосив гарант.

Висловив слова вдячності за довіру і новопризначений голова Хмельницької обласної адміністрації Вадим Лозовий:

«Шановний пане Президент, в першу чергу я хочу подякувати за надану  мені довіру. Я чітко розумію відповідальність, яка сьогодні на мене покладена. Я впевнений, що разом з депутатським корпусом обласної ради, з Вашою командою, з тими людьми, яким не байдужа доля Хмельниччини – ми будемо досягати найвищих показників і Хмельницька область буде однією з найкращих. Я розумію – багато проблем, але якщо ми створимо єдину потужну команду, якщо ми будемо разом з вами працювати на єдиний результат – то успіху ми досягнемо.  Двері у мій кабінет завжди відкриті для тих, хто справді хоче змін на краще в Хмельницькій області».

Привітали з призначенням Вадима Лозового і однодумці з політичної партії «За конкретні справи». Як зазначають – це дуже відповідальний крок для всіх, а тому темп не збавлятимуть, і надалі налаштовані консолідовано працювати з депутатським корпусом, головою адміністрації, та тими хто чинить реальні дії задля позитивних змін в житті області.

Юлія Кучер

Автор: Тетяна Новак