Новини
Здоров’я

Подолянам пропонують застрахувати своє здоров’я

ПриватБанк запустив нову послугу “Страхування здоров’я”. За допомогою страховки клієнти банку у разі недуги зможуть захистити себе від фінансових витрат на лікування.

“Хоча страховка не захистить від хвороби, зате суттєво полегшить фінансове навантаження у випадку, коли організм дав збій, – каже Віталій Якубовський, керівник напрямку платежів Південно-Західного РУ ПриватБанку. – Вона передбачає грошову компенсацію у випадку хвороби. До страхових випадків входить понад 150 недуг, зокрема й критичних, які не покриваються традиційними страховками: цукровий діабет, вірусний гепатит, туберкульоз, онкологічні захворювання тощо”.

Щомісячний платіж за послугою “Страхування здоров’я” становить від 50 гривень. Страхова сума – від 50 тисяч до 100 тисяч гривень.

Щоб отримати гроші за страховкою, клієнту потрібно подзвонити за номером 3700 і повідомити, що страховий випадок настав. Упродовж двох днів після завершення лікування необхідно залишити заявку (на сайті, через Інтернет-банк Приват24 або у будь-якому відділенні) та надати відповідні документи. Рішення про виплату коштів приймається упродовж одного дня.

Страховку можна оформити як на дорослого віком до 69 років, так і на дитину від 1 року.

За роз’ясненнями і консультаціями можна звернутися у будь-яке відділення ПриватБанку на Хмельниччині. Працівники нададуть усю необхідну інформацію і оформлять страховий поліс.

Автор: Катерина Прокопець