Новини
Дозвілля

Кам’янець фестивальний: червень у стилі ретро та середньовіччя

У перший місяць літа місто продовжить фестивалити, запрошуючи кам’янчан і гостей не лише на нові заходи, але й на такі, що стали для багатьох давно улюбленими.

1-3 червня – середньовічний фестиваль «Форпост». На відвідувачів заходу традиційно чекатимуть справжні лицарські бої, середньовічна музика і танці, театр, ярмарок, майстер-класи з ремесел та смачна вулична їжа, обіцяють організатори й сюрпризи.

http://kam-pod.gov.ua/novini/town-news/item/15619-orhanizatory-serednovichnoho-forpostu-u-kamiantsi-zaproshuiut-uchasnykiv

4-9 червня – міжнародний музичний табір «Music Camp International». П’ять годин щодня упродовж п’яти діб хоровому співу та грі на двох музичних інструментах усіх бажаючих діток віком від 11 до 16 років навчатимуть 14 професійних викладачів із Києва і відомий диригент зі Сполучених Штатів, котра керує власним хором у Каліфорнії, Констанція Фортунато.

http://kam-pod.gov.ua/novini/town-news/item/16698-dyryhent-iz-kalifornii-u-spivpratsi-z-kyivskymy-vykladachamy-navchatyme-iunykh-kamianchan-muzytsi

8-10 червня – ралі на ретроавтомобілях. У рамках фестивалю “Ретрофест-2018” відбудеться як виставка ретротехніки, почесний парад містом, так і ралі на історичних авто “Від фортеці до фортеці”.

http://kam-pod.gov.ua/novini/town-news/item/17070-yakym-bude-retrorali-na-retrofesti2018-v-kamiantsipodilskomu

8-10 червня – чемпіонат східного танцю «Східна скарбниця Поділля-2018». У рамках заходу проходитимуть майстер-класи від зіркових викладачів bellydance, власне чемпіонат і гала-шоу.

9-10 червня – стімпанк-шоу “Once upon in Air”, площа Вірменський ринок у рамках фестивалю «Ретро-фест».

22-24 червня – міжнародний кінофестиваль «Бруківка». На глядачів чекають покази кращих короткометражних фільмів з України і 120 країн Світу, які будуть обрані з-понад 3000 конкурсних фільмів, майстер-класи та лекції від відомих українських режисерів, акторів, продюсерів, сценаристів.

http://kam-pod.gov.ua/novini/town-news/item/17263-mizhnarodnyi-festyval-brukivka-hotovyi-znovu-zanuryty-v-kinoatmosferu

22-24 червня – сімейне музичне свято «Respublica Family Fest», офіційне пре-паті фестивалю. Упродовж трьох днів у Кам’янці пропагуватимуть традиційні музичні цінності. Першим учасником фестивалю став гурт «BAHROMA».

http://kam-pod.gov.ua/novini/town-news/item/16911-u-kamiantsi-zbyraiut-family-fest

30 червня-1 липня – міжнародний лучний турнір «Кам’яна стріла».

Джерело

Автор: Тетяна Новак