Новини
Спорт

Головне спортивне свято області відбудеться зовсім скоро

Вже п’ятий рік поспіль за підтримки народного депутата України Олександра Гереги на Хмельниччині представники громадської організації «За конкретні справи» проводять «Спартакіаду Поділля», яку приурочують Міжнародному Дню захисту дітей.

Традиційно 1 червня юні спортсмени зберуться у Городку, Дунаївцях, Чемерівцях та Ярмолинцях, аби позмагатися за звання кращих.

«Цього дійства наша команда насправді чекає цілий рік. Адже це не лише популяризація здорового способу життя, а й справжнє свято для дітей. Представники з усіх районів області на Нетішина намагаються продемонструвати свої здібності у грі в футбол, баскетбол, волейбол, проявляють свої вміння у спортивних танцях, легкій атлетиці, іграх патріотів, докладають максимум зусиль аби перемогти у перетягуванні канату та стати кращими туристами області. Цього року ми ввели в програму і настільний теніс, який не менш популярний сьогодні серед молоді», – прокоментувала керівник проекту «Спартакіада Поділля 2018», депутат Хмельницької обласної ради Уляна Юріївна Ткаченко.

Діти постійно тренуються та розвивають свої здібності, тож з кожним роком конкуренція зростає, а запалу у дитячих очах все більше. Адже окрім гарно проведеного часу у великій та дружній компанії у кожного є можливість отримати чудові подарунки, які стануть неймовірним доповненням до літніх канікул.

«Дитинство – це найкраща пора в житті кожної людини. І чим яскравіше воно проходить – тим більше бажання розвиватися як особистості в майбутньому, а відтак розвивати країну, будувати її та дбати про наступні покоління.  Наш лідер народний депутат України Олександр Герега найбільше уваги приділяє саме юним українцям, подолянам. Започаткувавши «Спартакіаду Поділля, було вирішено, що яскраві спогади та активний відпочинок не лише збадьорять молодь, а й відіграють важливу роль у житті кожного. Тому традиційно переможці та призери заходів, що проходять за підтримки Олександра Володимировича, отримують в подарунок відпочинок в Карпатах, на березі Чорного моря, подорожі у мальовничі куточки нашої держави. Важко передати словами емоції,  коли спостерігаєш за безмежною радістю малечі, а дитячі посмішки – найкраща винагорода за їхні старання», – підсумувала Уляна Ткаченко.

Цьогоріч «Спартакіада-Поділля 2018» запам’ятається учасникам і святковим концертом, родзинкою якого стане приїзд українського співака Івана NAVI.  Нагородження переможців спортивного проекту розпочнеться 1 червня о 17:00 у  спортивному комплексі «Епіцентр», що у м. Городок.

Нагадаємо, що минулого року незабутню подорож до перлини Карпат Буковелю отримали команди: футболісти з Ізяславського району, легкоатлети із Старокостянтинова, танцювальний колектив із Хмельницького, перетягувачі канату з Ярмолинець,  баскетболісти із Кам’янця-Подільського, волейболісти з Деражнянського району, туристи з Полонного та туристи з Чемировець.

Юлія Кучер

Автор: Катерина Прокопець