Новини
Суспільство

ПриватБанк допоможе подолянам подбати про фінансове майбутнє дітей

Банкіри радять: дбати про фінансове благополуччя дитини потрібно з самого її народження, заощаджуючи кошти на неминучі “дорослі витрати”.

“Для того, аби підготувати фінансовий стартовий майданчик для дітей, батьки можуть оформити депозит на дитину у ПриватБанку і регулярно відкладати на цей рахунок частину свого доходу, – розповідає керівник напрямку “Заощадження” Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Вадим Пліш. – Депозит можна відкрити на будь-який термін і в будь-якій валюті. Поповнювати його можна в будь-який зручний час, а відсотки щомісяця додаватимуться до суми вкладу”.

Оформити вклад на дитину можна з моменту її народження. Клієнтам потрібно звернутися у відділення ПриватБанку з паспортом та ідентифікаційним кодом, а також оригіналом свідоцтва про народження дитини та її ідентифікаційним кодом.

До повноліття дитини коштами на депозиті можуть керувати батьки чи опікуни. А з 18 років дитина зможе самостійно використовувати їх.

Дізнатися детально про умови розміщення коштів на депозиті можна на сайті, в Приват24, додатку “Мої вклади”, або ж у будь-якому з 59 відділень ПриватБанку на Хмельниччині.

Автор: Тетяна Новак