Новини
Кримінал

1000 літрів алкоголю хмельничанам вже не продадуть

Під час проведення обшуку у торговому кіоску, розміщеному на території одного з продовольчих ринків міста Хмельницького, виявлено та вилучено понад 1100 літрів незаконно виготовленого алкоголю під виглядом горілки.

Незаконно виготовлений алкоголь, розлитий в ПЕТ-пляшки різного об’єму без марок акцизного податку встановленого зразка, продавали в кіоску, в якому реалізовуються продукти харчування, повідомляє прес-служба ДФС у Хмельницькій області.

Загальна вартість вилученого майна становить близько 200 тисяч гривень.

Як зазначають правоохоронці, саме завдяки злагодженій співпраці вдалось попередити потрапляння неякісної продукції до споживачів.
За вказаним фактом, під процесуальним керівництвом галузевого відділу прокуратури області, слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області проводиться досудове розслідування за статтею 204 Кримінального кодексу України – незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Наразі проводиться комплекс заходів з метою встановлення усіх осіб, причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.

 

Автор: Тетяна Новак