Новини
Події

Славутські школи отримали ігрові та спортивні майданчики  

На Хмельниччині 4 червня під час роботи в окрузі народний депутат України Роман Мацола побував на відкритті дитячих спортивних та ігрових майданчиків у школі №4 та школі-ліцеї «Успіх» міста Славути. Реалізація цього проекту стала можливою завдяки співпраці народного депутата України, Славутської міської ради, педагогічних та батьківських колективів зазначених закладів.

Минулого року на закупівлю ігрових комплексів для дев`яти славутських шкіл за поданням Романа Мацоли з державного бюджету було виділено понад 670 тисяч гривень.

Окрім того, вчителі міста взяли активну участь  та стали переможцями конкурсу мікрогрантів, який вже третій рік поспіль проводить ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли». Тож на подвір`ї 4-ї школи, окрім сучасного спортивного майданчика, встановлено ще альтанку з вуличною шаховою дошкою. Першу партію (завершилася бойовою нічиєю) разом з народним депутатом Романом Мацолою зіграли учні, які у школі активно проводять свої канікули.

У НВК «Успіх» в присутності учнів, педагогічних працівників та представників батьківського комітету Роман Мацола вручив Грамоту Верховної Ради Україні вчительці української мови та літератури Людмилі Олександрівні Потаковській.

Спільно зі заступником міського голови Славути Ігорем Піголем, директорами шкіл Іриною Янісевич та Інною Зайонц, вчителями народний депутат України Роман Мацола також обговорив питання та потреби, які виникають у освітян під час підготовки до старту нової української школи.

 

Володимир Мельничук

 

 

 

 

 

 

Автор: Алла Самойленко