Новини
Події

 У Хмельницькому збудують багатофункціональний палац спорту

4 червня на засіданні міжвідомчої комісії з відбору об’єктів для надання субвенції на будівництво і реконструкцію палаців спорту були затверджені шість  міст, в яких буде збудовано палаци спорту.

У цей  перелік увійшов  і Хмельницький. Міська рада раніше представила свій проект спорудження спорткомплексу на вулиці Прибузькій. З державного бюджету місцевому буде виділено 27 мільйонів гривень державної субвенції.

Нові спортивні комплекси мають з’явитисяі в сусідніх обласних центрах – Вінниці, Рівному, Тернополі, а також  Львові та Черкасах. Багатофункціональні спортивні арени зможуть приймати й інші види спорту, сучасні концерти та виставки.

«Наш проект будівництва Палацу Спорту на вулиці Прибузькій, 5/1а став одним з переможців конкурсу з 11 учасників, – написав у себе на сторінці у ФБ хмельницький міський голова Олександр Симчишин. –Планується сучасний палац спорту на понад 2500 глядачів для всіх зальних та індивідуальних видів спорту! Очікуємо 27 млн.грн фінансування з держбюджету. Додам, що 6,2 млн.грн. ми виділили з міського бюджету на проектно-кошторисну документацію та початок робіт».

Автор: Алла Самойленко