Новини
Події

Хмельницькі поліцейські отримали екіпіровку і спорядження для тренувань

За ініціативи голови Хмельницької ОО ФСТ «Динамо» України, начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Василя Віконського спецпідрозділи поліції області отримали якісне спорядження та екіпіровку для тренувань та участі у спортивних змаганнях.

Спецпідрозділи поліції часто виконують складні оперативні завдання, відчуваючи при цьому значні фізичні та психоемоційні навантаження. Для підвищення рівня фізпідготовки, виховання сміливості, рішучості, ініціативи та впевненості у власних силах необхідна спеціальна фізична підготовка (заняття боксом, дзюдо, панкратіоном та техквондо), яка неможлива без високоякісної екіпіровки та спорядження. Придбане спорядження дозволить спецпризначенцям більш якісно тренуватись та досягати високих показників у спорті та службі.

Начальник ГУНП в Хмельницькій області Василь Віконський особисто вручив спортивну екіпіровку керівникам поліцейських спецпідрозділів у Тренінговому центрі ГУНП та побажав особовому складу регулярно займатися фізичною культурою і спортом та підвищувати свій професійний рівень.

Автор: Алла Самойленко