Новини
Події

І англійської навчити, і з Україною познайомитися: до Ізяслава приїхав волонтер з Великої Британії

На Хмельниччині вдосконалити свої знання із англійської мови мають можливість школярі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім.О.Онищуа, гімназія».

Уже другий рік поспіль до ізяславських школярів із Великої Британії приїжджає волонтер Джозеф Вільямс. На базі навчального закладу  діє табір із денним перебуванням «Промінь», де хлопці та дівчата відпочивають і вивчають англійську мову.
Іноземну мову діти опановують залюбки, бо у навчанні у використовуються ігрові та інтерактивні методи: англійською вони спілкуються ї носієм мови та один з одним, а ще в ігрових, концертних і розважальних програмах.

«Літній мовний табір – це творча атмосфера, де діти не просто з підручником намагаються щось сказати чи завчити і переказати. – розповіла начальник табору Віта Мороз. – Це навчання в дії, через гру, активне спілкування. Робота в нашому таборі націлена на групу дітей, які мають визначитися, що їх найбільше цікавить. Тоді у дітей є мотивація працювати».

6 червня в таборі діти провели презентацію проектів «My dreams» («Мої мрії») англійською мовою, які вони підготували. Школярі переглянули  відеоматеріали та мультимедійні презентації, підготовлені з волонтером Джозефом Вільямсом.

«Наше завдання – привернути увагу суспільства до того, що  Україні потрібна мода на вивчення іноземних мов. Тоді наша держава буде конкурентоздатною, а наша освіта – якіснішою», – зазначив заступник голови Ізяславської райдержадміністрації Володимир Левченко.

Крім мовної підготовки для дітей  у таборі проведено чимало заходів із ознайомлення гостя із культурою звичаями та історією Хмельниччини та України.

Волонтер із Великобританії  у таборі «Промінь» працюватиме до 12 червня.

Джерело

Автор: Алла Самойленко