Новини
Афіша

У Хмельницькому стартував конкурс інформаційно-промоційного відео

Управління культури і туризму Хмельницької міської ради запрошує до участі у відкритому конкурсі інформаційно-промоційного відео “PROMISTO”.

Метою такого конкурсу є формування привабливого позитивного образу міста Хмельницького як серед його жителів, так і за межами міста та країни засобами медійного мистецтва.

У Конкурсі можуть брати участь всі громадяни України, незалежно від місця проживання чи сфери занять, студії чи компанії, творчі колективи що спеціалізуються на створенні відеопродукції. Також участь у конкурсі безкоштовна.

Кожен учасник повинен завантажити на YouTube свій Відеоролик з доступом лише за посиланням і заповнити анкету-заявку на участь у конкурсі: https://goo.gl/forms/PSOtXJuFafnJsyZu1 . Можна подати не більше двох робіт

Усі Відеоролики, які подаються на Конкурс, мають бути відзнятими та виготовленими у 2018 році, оригінальними й вільними від прав третьої сторони.  Ролики повинні мати оригінальну ідею, цілісний динамічний сюжет, містити елементи візуальної ідентифікації міста, викликати почуття любові до Хмельницького та поваги до його історії, культури, традицій. За бажанням до Відеоролика можуть бути додані авторські пояснення щодо ідеї (текстовий опис).

Офіційне нагородження переможців Конкурсу пройде в рамках святкування Дня міста.

Переможець нагороджується дипломом та винагородою у вигляді грошової премії.

Винагороди розподіляються між призовими місцями наступним чином:

  • 1 місце – 15000 грн.
  • 2 місце – 12000 грн.
  • 3 місце – 10000 грн.

Детальніше за посиланням: https://kult.km.ua/uploads/files/2018/PROMISTO1.pdf

Автор: Катерина Прокопець