Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині “синій” водій викрав авто та врізався в дерево

12 червня близько 3 години ночі в селі Маліївці Дунаєвецького району чоловік викрав у свого товариша ключі від «Audi-100» та, нічого не сказавши, поїхав кататися. Але їздив він недовго: поблизу села Варварівка в’їхав у дерево. Поліціянти пояснили, що чоловік був напідпитку.

Дунаєвецькому відділу поліції повідомили свідки події. Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що чоловік не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом.  Під час зіткнення він не отримав серйозних травм, тож обійшлося без госпіталізації.

Коли поліцейські почали встановлювати обставини ДТП з’ясувалось, що автомобіль не належить водієві. Молодик захотів покататися і викрав ключі у свого знайомого. Виїхавши за село, він не впорався з керуванням та врізався у дерево.

По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Наразі слідчі дії тривають.

Автор: Катерина Прокопець