Новини
Події

В Нетішині проходить конкурс на посаду директора

Відповідно до рішення 40-ї сесії Нетішинської міської ради VII скликання від 30 березня 2018 року №40/2415 у нашому місті було утворено «Інклюзивно – ресурсний центр» Нетішинської міської ради.

У вівторок, 12 червня, під головуванням заступника міського голови Ольги Бобіної відбулося перше засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора «Інклюзивно-ресурсного центру». Члени комісії розглянули документи кандидатів на посаду директора ІРЦ та затвердили дату і час проведення іспиту для претендентів.

Як зазначила голова комісії Ольга Бобіна, проводиться конкурс з дотриманням принципів законності, прозорості, забезпечення рівного доступу, недискримінації, доброчесності, надійності та відповідності методів оцінювання.

Конкурс проходить у декілька етапів: прийом документів від осіб, які бажають взяти участь у відборі, попередній розгляд поданих документів на відповідність встановленим законодавством вимогам, проведення іспиту та визначення його результатів, проведення співбесіди та формування її результатів, визначення переможця конкурсного відбору.

Спеціаліст з питань кадрового забезпечення відділу правового та кадрового забезпечення виконавчого комітету міської ради Наталія Сахнюк повідомила присутнім, що станом на 12 червня подали документи двоє претендентів, зокрема, Ольга Гуменюк та Богдана Романчук. Кандидати подали усі необхідні документи. Кваліфікаційні вимоги відповідають встановленим вимогам.

Шляхом відкритого голосування обох претендентів було допущено до наступного етапу конкурсу. Відтак, 15 червня відбудеться письмовий іспит на посаду директора «Інклюзивно – ресурсного центру» в приміщенні виконавчого комітету міської ради. Іспит транслюватися в онлайн-режимі.

Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Автор: Катерина Прокопець