Новини
Суспільство

Славутчанка прихистила самотнього безхатченка та допомогла

14 червня, напередодні Дня захисту людей похилого віку, міський голова Славути  зустрівся із славутчанкою Наталією Кособуцькою, аби під час невимушеної розмови висловити їй щирі слова вдячності за добру справу.

Сталося так, що одного вечора, прогулюючись містом, Наталія Анатоліївна помітила самотнього чоловіка похилого віку. Не пройшовши повз, жінка поцікавилася, чи все у нього гаразд. Як виявилося, при живих дітях, дідусь опинився на вулиці без даху над головою.

Жінка забрала чоловіка додому, а наступного дня звернулася до міського Терцентру, аби спільно допомогти безхатченку. Почавши добру справу – довела її до кінця – наразі дідусь знаходиться у Білогородському будинку-інтернаті.

За чуйне серце міський голова висловив пані Наталі слова вдячності, вручив подарунок та подяку, додавши, що одна справа допомагати людям у силу своєї роботи та фахових обовʼязків, а інша – завдяки своїй людяності та внутрішній потребі.

Від усього колективу КУ «Славутський територіальний центр соціального обслуговування» Наталії Анатоліївні подякував і її керівник Микола Паламарчук, який також був присутній на зустрічі.

Про себе володарка доброго серця розповідала коротко та скромно: працює в одному із місцевих кафе, виховує 3-х дітей, один із яких є бійцем АТО.

 

Автор: Катерина Прокопець