Новини
Події

Хмельницька АЕС – краще підприємство з упровадження системи управління ризиками

На початку червня у м. Києві пройшла VІ Міжнародна науково-практична конференція «Охорона праці – 2018» Управління ризиками: від концепції до впровадження,  організатором якої виступило ДП «Редакція журналу «Охорона праці». Участь у конференції взяли і фахівці з охорони праці енергетичних підприємств, а саме українських АЕС.

Під час конференції учасники ділились досвідом, щодо зниження рівня травматизму на підприємстві, обговорювали необхідність формування в Україні інституту менеджерів з безпеки за зразком європейських країн, планували перспективи реформування сфери охорони праці в Україні. В рамках конференції було проведено навчальну частину, яка завершилася тренінгом щодо надання першої невідкладної допомоги.

За підсумками проведеного конкурсу «Лідер року у сфері управління ризиками», за результатами діяльності у 2017 році, було оголошено переможців. У номінації «Краще підприємство з упровадження системи управління ризиками» визначено відокремлений підрозділ «Хмельницька атомна електрична станція» ДП
«НАЕК» «Енергоатом».

Автор: Алла Самойленко