Новини
Події

Медиків Хмельницького та Волочиського районів привітали з професійним святом

Подарунки та подяки від народного депутата України Сергія Лабазюка отримали персонально працівники та колективи медзакладів Волочиського та Хмельницького районів

Щороку в третю неділю червня в Україні відзначають професійне свято представники найбільш гуманної та благородної професії. Вони беруть на себе відповідальність та рятують життя пацієнтів. Переоцінити значення медичних працівників у житті кожної людини неможливо. Люди в білих халатах часом роблять неможливе; допомагають з’являтися на світ, адже перше, що відчуває дитина після народження – це руки лікаря, а також втілюють надію на життя у скрутні хвилини.

На знак безмежної вдячності за роки сумлінної праці народний депутат України Сергій Лабазюк відзначив медичних працівників округу №188 подяками та подарунками. Помічники нардепа вручити презенти адресантам у ході урочистостей з нагоди професійного свята. Так, на святкуваннях у Волочиську відзнаки від парламентаря отримало понад три десятка медиків з різних куточків району. Окрім того, цінний сертифікат на придбання електрокардіографу нардеп профінансував для колективу медпрацівників Волочиського центру швидкої допомоги, згідно звернення в громадську приймальню.

«Від імені депутата Верховної Ради Сергія Лабазюка та його благодійного фонду «Ми поруч» прийміть найщиріші вітання у день Вашого професійного свята. Нехай Вам, дорогі лікарі, ніколи не доводиться бути пацієнтами. А «клятва Гіпократа» буде для вас приємною справою за покликанням, яка приноситиме лише задоволення та відчуття гармонії», – привітала медиків з професійним святом Валентина Ряба, помічниця Сергія Лабазюка.

Водночас, вже за доброю традицією, четвертий рік поспіль народний депутат профінансував ремонт одного із стаціонарних відділень Волочиської центральної районної лікарні. Так, за кошти благодійного фонду «Ми поруч» у закладі вже осучаснили відділення хірургії, терапії та патології вагітних. Цього року комфортнішим роблять пологове відділення. Минулими роками приміщення після ремонту відкривали на день професійного свята медиків. У 2018 році цю почесну місію планують виконати на День Незалежності, позаяк ремонтні роботи у пологовому відділені поки ще тривають.

Не обділили увагою й подарунками медперсонал Хмельницького району. Персональні подяки та подарунки отримали кілька десятків «білих ангелів милосердя» первинної та вторинної ланок медицини. Під час святкувань помічники нардепа подарували колективам Чорноострівської та Хмельницької районних лікарень сертифікати на екскурсійну поїздку до Львова.  Такий ж подарунок напередодні з нагоди дня медичної сестри отримали від Сергія Лабазюка  працівники Хмельницького районного ЦПМСД. Так, в цікаву та пізнавальну подорож незабаром вирушать  більш ніж сотня працівників галузі охорони здоров‘я!

Автор: Алла Самойленко