Новини
Бізнес

Бізнес-Школа у Хмельницькому запрошує на безкоштовне навчання

Веселе навчання, корисні знання і приємна атмосфера – все це пропонує Школа фінансового успіху від ЮніорБанку. І хмельницькі школярі мають можливість навчатися у ній абсолютно безкоштовно.

«Бізнес-Школа – це цикл захопливих занять для дітей від 6 до 17 років, на яких дитина отримує відповіді на безліч важливих питань: як накопичувати, інвестувати, будувати комунікації в мережі Інтернет, як створити свій перший start-up, розуміти банківські технології, ставити цілі та досягати їх. У Бізнес-Школі немає одноманітних уроків, підручників і конспектів, проте є практичні знання і навички, захопливі заняття в ігровій формі та багато нових друзів, – говорить Інна Морозова, керівник ЮніорБанку Південно-Західного РУ ПриватБанку. – І нехай не всі стануть банкірами, проте фінансові знання точно не будуть зайвими у дорослому житті. Тим більше, випускники Бізнес-Школи за результатами навчання отримують справжній дорослий документ – диплом з унікальним номером, печаткою та підписом Голови Правління ПриватБанку».

Розпочати навчання в Бізнес-Школі дуже просто. Потрібно оформити Картку юніора в будь-якому відділенні ПриватБанку і записатися на навчання. Стати студентом Бізнес-Школи у Хмельницькому можна, зареєструвавшись на сайті ЮніорБанку. Або зателефонувавши за номером: 0974510527, Інна Морозова.

Автор: Катерина Прокопець