Новини
Події

Понад дві сотні мешканців Хмельниччини відвідали Буковель на запрошення народного депутата від партії «УКРОП» Олександра Шевченка

Народний депутат України від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Олександр Шевченко запросив 250 мешканців Хмельницького, Деражнянського, Дунаєвецького, Ярмолинецького, Красилівського, Старокостянтинівського Летичівского, Білогірського, Славутського, Ізяславського районів та міст Хмельницький, Кам’янеь-Подільський і Нетішин відвідати Буковель. Люди на власні очі переконалися, що зміни на краще – реальні, коли люди об’єднуються заради результату. Звідси місцеві мешканці уже давно не їздять на заробітки за кордон, бо мають роботу і достойні заробітки вдома. До бюджету місцевої ОТГ надходять кошти, які дозволяють вирішувати практично будь-яку проблему. І так може бути не тільки у окремих населених пунктах, а по всій Україні.

Благодійний фонд Олександра Шевченка уже не один рік опікується юними спортсменами, обдарованими дітьми, організовує для них різноманітні змагання і конкурси. Не забувають тут і про сім’ї атовців, про пенсіонерів та молозапезпечені сім’ї – вони на Буковелі відпочивають безкоштовно. Олександр Шевченко , як справжній патріот, хоче бачити Україну успішною і заможною державою. З подолянами він поділився своїм баченням шляхів подолання проблем, які є практично в усіх галузях. «Про те, що я хочу зробити для України, я вже говорив неодноразово. Вважаю, що найголовніше – це прийняття таких законів, які кардинально змінять ситуацію у державі і дотримання яких буде обов’язковим для всіх. Має бути побудована система, яка виключатиме корупцію та інші злочини проти народу України», – зазначив народний депутат.

«Укропівці не йдуть у владу для того, щоб грабувати країну. Заради досягнення мети треба об’єднатися, адже тільки згуртувавшись, ми змінимо країну, спільними зусиллями подолаємо усі перешкоди на шляху розбудови нової України», – додав Олександр Шевченко.

Людей з Хмельниччини хвилювало те, що думає Олександр Шевченко про подальшу долю Криму, війну на сході, проблеми у сільському господарстві, культурі і медицині, та якою він бачить зовнішню політику України. Укропівець дав розлогі відповіді на кожне запитання та по кожному висловив аргументовану позицію. « У Буковелі побували прості люди з Хмельниччини. Це дуже важливо – побачити, що наше життя може змінитися і зрозуміти, що від вибору кожного з нас залежить майбутнє нашої держави і достаток кожної родини», – сказав після зустрічі голова Хмельницької обласної організації УКРОП Дмитро Йовдій.

Автор: Алла Самойленко