Новини
Кримінал

У Шепетівці слідчі стверджують, що молодик зламав щелепу односельцю

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу за обвинуваченням жителя одного із сіл Шепетівщини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у ст. 121 КК України, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я).

За матеріалами досудового слідства, увечері 9 червня цього року 25-річний чоловік посварився зі своїм 23-річним односельцем через те, що той нібито пошкодив його сонцезахисні окуляри. Однак, лише словами не обійшлося. Молодий чоловік тричі вдарив опонента кулаком в обличчя, зламавши при цьому йому щелепу.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

Автор: Катерина Прокопець