Новини
Кримінал

В Кам’янці-Подільському поліціянти зловили серійного крадія, який підпалював авто

Кам’янець-Подільські правоохоронці неодноразово отримували до чергової частини відділу поліції звернення від місцевих мешканців про крадіжку їхнього майна із автомобілів на мікрорайоні  «Жовтневий».

Місцеві поліціянти вирахували особу ймовірного злочинця. Також провели низку дій та вилучили речові докази, які доводять винуу заволодінні чужим майном раніше судимого 40-річного місцевого жителя.

Як розповів підозрюваний, вході досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України, починаючи з 09 травня по 10 червня, пізно вночі він ходив вулицями мікрорайону, де вишукував автомобілі з речами щоб незаконно збагатитися.

За цей час зловмисник встиг, таємно викрасти велосипед марки «Formula», дитячий самокат «Mix Max», автомагнітолу марки «CAR MP3 RECEIVER, завдавши значної матеріальної шкоди потерпілим.

Транспортні засоби, де не було корисного для нього – підпалював. За таких обставин, чоловікові також оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна» (шляхом підпалу).
Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст.208 КПК України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання.

Автор: Катерина Прокопець