Новини
Кримінал

Хмельничанина, який із ножем напав на швидку допомогу, відправили у психлікарню

Вчора ще до початку сутінків поліцейські охорони виїхали на виклик по лінії «102», що стосувався громадянина, який погрожував медикам ножем. А декілька годин потому – затримали невідомого, який загрожував життю перехожих. На щастя, в обох випадках обійшлося без жертв.

У поліцію зателефонували працівники швидкої медичної допомоги. Саме їм погрожував мешканець квартири, до якої вони приїхали на виклик. Повідомлення прийняли в Управлінні поліції охорони в Хмельницькій області, тож наряд негайно прибув на місце.

Як з’ясувалося, громадянин розмахував ножем та поводився неадекватно, до того ж – наніс собі різані рани на лівому передпліччі. У супроводі поліції охорони каретою швидкої його доправили до Хмельницької обласної психічної лікарні, що у селі Скаженці.

А вже за декілька годин після цього той же наряд поліції охорони відреагував на ще одне повідомлення – невідомий погрожує перехожим фізичною розправою. Прибувши на місце, поліцейські охорони впізнали особу за орієнтуванням та наказали зупинитися. Чоловік не реагував та продовжував чинити опір, тож поліцейські застосували щодо нього заходи фізичного впливу.

Коли на місце прибула слідчо-оперативна група поліції – поруч із місцем, де спершу знаходився затриманий, виявили предмети, схожі на травматичний пістолет «Форт», набої та складаний ніж. Сам же чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, тож пояснити своїх дій не зміг.

Наразі обставини обох інцидентів з’ясовують правоохоронці.

Управління поліції охорони
в Хмельницькій області

Автор: Катерина Прокопець