Новини
Надзвичайні події

На шепетівській привокзальній площі місцевий з ножем напав на 17-річного студента

Подія сталася ще 14 травня близько 22.00 години на привокзальній площі в місті Шепетівка. Після нападу зловмисник одразу втік з міста і, як згодом з’ясувалось, переховувався в Хмельницькому, де його і затримали оперативники.

Того вечора 17-річний житель села Корчик Шепетівського району прямував на навчання. Близько 22.00 години на привокзальній площі до нього підійшов незнайомий чоловік і, погрожуючи ножем, відібрав у потерпілого всі цінні речі. Серед викрадених речей був мобільний телефон «Бревіс» та гаманець, в якому знаходилось 300 гривень, паспорт та студентський квиток.

Як з’ясувалось згодом, після скоєного зловмисник одразу втік до Хмельницького. Гроші витратив на власні потреби, а телефон у нього вилучили.

До речі, 34-річний шепетівчанин раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та умисне вбивство і тільки в 2017 році вийшов із місць позбавлення волі. Наразі його під вартою доправили в Шепетівку. Згідно ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України зловмиснику може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Автор: Катерина Прокопець