Новини
Події

У Хмельницькому ледь не потонула сім’я

Учора, 20 червня близько 11:50, рятувальникам повідомили про людей, які залізли у воду на місцевому ставку мікрорайону Лезневе, що у Хмельницькому, та не можуть самостійно вибратись.
На місце пригоди одразу ж виїхала 3 ДПРЧ м. Хмельницький на автомобілі АПД-2 в складі 5 чоловік, відділення АРЧ АРЗ СП на автомобілі САРМ 5 чоловік.

Але особовий склад не встиг врятувати 4 чоловіків так як потерпілих врятував перехожий до прибуття оперативно-рятувальних підрозділів.

Як виявилось, під час прогулянки узбережжям двоє дітей – 7-річний хлопчик та 11-річна дівчинка – по залізобетонних плитах спустилися до води, аби впевнитись, чи вода тепла. Ледь нахилившись, хлопчина втратив рівновагу та потрапив у воду. Намагаючись врятувати братика, у воді також опинилась і дівчинка. Почувши дитячі крики, 60-річні бабуся з дідусем прибігли на допомогу, але теж не втримались на слизькій поверхні плит. На допомогу прийшов місцевий житель, який саме проходив повз: за допомогою палиці чоловікові вдалося врятувати сімейство.

В результаті пригоди 60-річного чоловіка направлено до міської лікарні для надання необхідної медичної допомоги, інші потерпілі почуваються добре.

Автор: Катерина Прокопець