Новини
Кримінал

В Дунаївцях по «гарячих слідах» викрили грабіжника

У Дунаєвецькому районі у селі Яцківці 26-річний місцевий житель викрав у своєї шефині  будівельних матеріалів, вартість яких складає майже одна тисяча гривень.

Дунаєвецьким поліціянтам про подію повідомила 31-річна жителька міста Дунаївці. Тоді правоохоронці по «гарячих слідах» встановили, що дану крадіжку скоїв робітник, якого жінка найняла зробити ремонт в будинку.

Молодик поки займався ремонтними роботами, то проживав у літній кухні своєї роботодавиці. Жінка навіть довірила йому ключі від гаражного приміщення де зберігалися всі будівельні матеріали. Скориставшись цим, зловмисник викрав 6 мішків будівельного клею та металеві кутники, всього на загальну суму майже 1 тисяча гривень.

Частину викраденого навіть встиг продати, а частину зберігав вдома, за місцем свого постійного проживання.Всі викрадені речі працівники поліції вилучили та повернули господині. 

Наразі матеріали кримінального провадження відкритого за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України з обвинувальним актом вже направлено до суду. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Дунаєвецький Відділ Поліції

Автор: Катерина Прокопець