Новини
Кримінал

Мешканці Полонного на Хмельниччині “світить” солідний термін за зухвалий грабіж

5 років і 3 місяці без волі – Полонський райсуд на Хмельниччині виніс вирок молодій жінці за грабіж.

Визнати винною за ч.3 ст.186 КК України (грабіж, вчинений повторно, поєднаний з проникненням у житло) і призначити остаточне покарання – 5 років і 3 місяці позбавлення волі. Такий вирок виніс Полонський районний суд 24-річній жительці райцентру.

За вироком, у вересні минулого року в Полонному молода жінка перелізла через паркан і зайшла до приватного  будинку, двері якого були не замкнені. Із жіночої сумки, що лежала на кухонному дивані, дістала 4453 грн. – і якраз у цей момент її застала господиня помешкання. Між жінками почалася штурханина, утім, відібрати гроші, 4 тис. грн. з яких дав син потерпілій на лікування, не вдалося. Обвинувачена поклала їх до кишені й втекла.

«Враховуючи тяжкість вчиненого нею злочину, його наслідки, особу обвинуваченої, яка неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності в такому молодому віці, вчинення злочину в період іспитового строку, суд дійшов висновку, що обвинуваченій слід призначити покарання у виді позбавлення волі», – ідеться у вироку, який ще не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційного суду області.

Джерело

Автор: Алла Самойленко