Новини
Кримінал

На “рахунку” шахраїв – ще троє подолян

У мешканців Хмельниччини виманили понад 30 тисяч гривень.

27 червня близько 12:00 години до 28-річного славутчанина зателефонувала невстановлена особа, яка представилась працівником автозаправки, та під приводом продажу дизельного палива, шахрайським шляхом заволоділа 27 440 гривень, які чоловік перерахував на вказаний йому рахунок.

Того ж дня близько 14:30 години у Кам’янці-Подільському невстановлена особа, під приводом продажу каркасного басейну, оголошення про продаж якого було розміщено в мережі інтернет, шахрайським шляхом заволоділа у 34-річного мешканця с. Лисогірка Кам’янець-Подільського району 3500 гривень, які останній перерахував через касу банку на вказаний йому рахунок.

Ще одне шахрайство сталося 27 червня близько 16:16 години у Хмельницькому. До 53-річного місцевого жителя зателефонувала невстановлена особа, яка представилась працівником банку, та під приводом блокування картки, взнавши її реквізити, шахрайським шляхом заволоділа 1998 гривнями.

За вказаниими фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи по встановленню осіб зловмисників, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак