Новини
Політика

Через конфлікт між політиками не відбулась сесія Кам’янець-Подільської міської ради

Вчора у Кам’янці-Подільському через конфлікт між політиками та їх партіями не відбулась сесія міської ради. Про це у своїй сторінці фейсбук написав мер міста Михайло Сімашкевич.

“Тридцять життєво-важливих для кам’янчан питань сесії, серед яких нові проекти, що потребують фінансової підтримки, зокрема затвердження з міського бюджету проекту Нової української школи, який має на меті підготовку до нового навчального року першокласників, зарплатня для освітян, фінансування громадських ініціатив – все це сьогодні залишилося без розгляду.

Та хіба це турбує “Свободу”, яка не голосує за бюджет міста, не підтримує виділення коштів на медицину, культуру, соціальний захист, ігноруючи сотні важливих рішень? “За” ця політична сила голосує лише тоді, коли вирішуються питання сплати податку за землю їхніх однопартійців, чи вирішення інших земельних питань у власних інтересах. А те, що стосується стотисячного міста – байдуже. Але розуміємо, що ситуація, яку сьогодні розіграли в сесійній залі – початок передвиборчих перегонів.

Та попри всі методи, в тому числі й автобуси, які сьогодні привезли молодиків та однопартійців на замовлення цієї політичної сили з Хмельницького, нам не стануть на заваді, щоб працювати для громади. Незважаючи на подібні провокації, забезпечимо і вчасний початок нового навчального року, і зарплатню для наших жителів, і вирішення інших важливих для міста проблем.” 

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS

Автор: Катерина Прокопець