Новини
Події

Незабаром на Хмельниччині стартує сезон полювання

4 серпня на території Хмельницької області розпочнеться сезон полювання на пернату дичину. 

Попередньо мисливські колективи і господарства проводять облік дичини та розраховують конкретні ділянки, на яких одночасно може полювати певна кількість мисливців без шкоди для усіх видів дичини.

Правил під час полювання передбачають необхідні документи, які мисливець зобов’язаний мати під час полювання, транспортування і пред’являти їх на вимогу уповноважених осіб:

  •     посвідчення мисливця;
  •     щорічна контрольна картка обліку добутої дичини та порушень правил полювання з відміткою про сплату державного мита;
  •    дозвіл на добування мисливської дичини;
  •    чинний дозвіл на право користування вогнепальною зброєю;
  •    паспорт на собак мисливських порід.

Тому перед початком сезону потрібно зосередитись на підготовці даних документів.

Обмін контрольних карток здійснюється Хмельницьким ОУЛМГ за адресою провулок І-й мирний, 18. Для отримання відповідного документу необхідно здати стару контрольну картку та квитанції про оплату адміністративної послуги в розмірі 10 грн. та державного мита 1 грн. 70 коп.

Звертаємо увагу на те, що з 02.07.2018 року були введенні в дію нові реквізити на оплату за видачу контрольних карток, з якими можна ознайомитись на цьому сайті в розділі адміністративні послуги / мисливство / Реквизити на оплату адміністративних послуг мисливського господарства.

Відкриття сезону полювання заплановано 4 серпня 2018 р. з 16 години.

Прес-служба Хмельницького ОУЛМГ.

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS

Автор: Катерина Прокопець