Новини
Кримінал

Поліцейський, який вчинив ДТП у Шепетівці, буде звільнений

Дії працівника поліції, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду у центрі Шепетівки і намагався залишити місце події, у рамках службового розслідування перевіряють працівники інспекції з особового складу Головного управління Національної поліції Хмельницької області. 

Начальник ГУПН Василь Віконський повідомив, що правоохоронець буде звільнений з лав поліції за дії, які дискредитують відомство в цілому та кидають тінь на роботу всіх поліцейських. Також він буде притягнутий до відповідальності згідно із законом.

Нагадаємо, 4 липня близько 21-ї години в м. Шепетівка на перехресті  вулиці Островського та проспекту Миру сталась ДТП. 27-річний чоловік, який виявився працівником місцевого відділу поліції, керуючи автомобілем «Ауді А-4» виконував маневр розвороту. При цьому він не надав перевагу в русі і допустив зіткнення із мотоциклом «Хонда». В результаті автопригоди 18-річний мотоцикліст, житель м. Рівне, отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому гомілки, струсу головного мозку та саден потиличної ділянки голови.

Водій «Ауді», злякавшись наслідків, намагався залишити місце події, але небайдужі громадяни, які були очевидцями події, затримали його та викликали поліцію.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 статі 286 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху.

Разом з цим начальником ГУНП в Хмельницькій області призначене службове розслідування, про результати якого громадян буде поінформовано додатково.

Травмований хлопець був доставлений до лікарні, де йому надана необхідна медична допомога. За словами лікарів, стан пацієнта задовільний.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак