Новини
Кримінал

У Шепетівці водій мотоблоку побив поліцейського

 Вчора у місті по Проспекту Миру рухався мотоблок, який робив дивні маневри. Перехожі викликали поліцію, тому що мали підозру, що кермувальник транспортного засобу був напідпитку і міг спричинити ДТП, повідомляє сайт Шепетівки.

Поліція спробувала зупинити мотоблок, але водій накинувся на полісмена. У результаті останній поїхав в кареті швидкої із струсом мозку та розбитою губою, а водія таки затримали. Ним виявився 40-річний житель одного із сіл Шепетівщини.

Після затримання порушник пояснити свій вчинок не зміг, зіславшись на те, що нічого не пам‘ятає. Як з‘ясувалося згодом, чоловік має проблеми з психічним здоров‘ям.

Як кажуть в прес-службі облполіції, розпочали слідство за ч.2 ст.345 КПК Ук­ра­їни – пог­ро­за або на­силь­ство що­до пра­ців­ни­ка пра­во­охо­рон­но­го ор­га­ну, тобто – нав­мисне за­по­ді­ян­ня пра­ців­ни­ко­ві пра­во­охо­рон­но­го ор­га­ну, чи його близь­ким ро­ди­чам по­бо­їв, лег­ких або се­редньої тяж­кості ті­лес­них уш­коджень у зв’яз­ку з ви­ко­нан­ням цим пра­ців­ни­ком служ­бо­вих обов’яз­ків.

Такий злочин ка­ра­єть­ся об­ме­жен­ням во­лі терміном до 5 ро­ків або поз­бавлен­ням во­лі на той са­мий термін.

 

Автор: Тетяна Новак