Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині продовжується ремонт доріг місцевого значення

Як повідомляє ДП “Служба місцевих автодоріг”, в області активно проводяться роботи з поточного середнього ремонту на дорогах загального користування місцевого значення.

Підрядною організацією ПрАТ “Хмельницьке ШБУ-56” завершено роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О230302 “Волочиськ – Соломна” км.5+000 – км.6+300. Роботи включають в себе проведення ямкового ремонту, влаштування вирівнюючого шару з чорного щебеню товщиною не менше 6 см та шару асфальтобетону (товщиною не менше 4см). Також, проведені роботи з укріплення узбіч щебенево-піщаною сумішшю.

Завершено ще один об’єкт поточного середнього ремонту на дорозі загального користування місцевого значення С231107 “Слобідка – (Струга-Рудківці-Дністровське водосховище)” км 0+600 – 1+700.

Перевірку якості даної ділянки автомобільної дороги проведено незалежною сертифікованою дорожньою лабораторією.

На замовлення ДП “Служба місцевих автодоріг” проводиться ремонт та догляд за штучними спорудами, які розташовані на дорогах загального користування місцевого значення Хмельницької області.

Так, на автомобільній дорозі місцевого значення О23110 “Цівківці – Каскада” км.7+150 проводиться ремонт мосту через р.Калюс, який був збудований в 1947 році. Попереду ще ряд робіт з бетонування конструкцій мосту та влаштування перильного огородження.

Завершено роботи з поточного середнього ремонту дороги загального користування місцевого значення О231108 “Заборознівці-Заміхів” км.6+000 – км.7+600.

Підрядною організацією ТОВ “СТЛ+М” проведено роботи з ямкового ремонту покриття, влаштування нового шару асфальтобетону (проектна товщина 5 см), укріплення узбіч щебенево-піщаною сумішшю. Для забезпечення безпеки дорожнього руху найближчим часом очікується виконання робіт з нанесення дорожньої горизонтальної розмітки.

Відновлення доріг місцевого значення Хмельницької області триває.

Автор: Катерина Прокопець