Новини
Кримінал

У Хмельницькому затримали водія із ознаками алкогольного сп’яніння

У Хмельницькому 6 липня, близько 12-ї години ночі, на вулиці Кам’янецька, екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль Honda Accord, який порушив правила дорожнього руху. На вимогу інспекторів про зупинку водій не реагував, та поїхав в сторону вулиці Степана Бандери, де невдовзі, не впоравшись із керуванням, виїхав на узбіччя та зупинився.

Після зупинки транспортного засобу, водій та пасажир одразу почали утікати, але були оперативно затриманні працівниками патрульної поліції.

Кермувальником даного автомобіля виявився місцевий мешканець 1975 року народження, у якого патрульні одразу помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння, а саме стійкий запах алкоголю із порожнини рота та порушення координації рухів.

Під час поверхневої перевірки транспортного засобу інспектори помітили згорток із невідомою речовиною зеленою кольору рослинного походження у подрібненому стані. На місце події поліціянти викликали слідчо-оперативну групу, яка встановить походження невідомих речовин та причетність громадян до правопорушення.

На кермувальника патрульні оформили ряд адміністративних матеріалів: за статтею 122-2 КУпАП за невиконання водієм вимог про зупинку транспортного засобу, за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування автомобілем із ознаками сп’яніння та постанову за статтею 126 КУпАП за керування транспортним засобом без відповідних документів.

Вкотре поліція області звертається до громадян, у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку. Пам’ятайте, нетверезий водій — потенційний убивця! Ваші дії можуть призвести до трагічних наслідків, тому бережіть своє життя та життя інших учасників дорожнього руху.

Автор: Катерина Прокопець