Новини
Події

Хмельницькі поліцейські отримали подарунок від міської влади

Придбали автівку за кошти міського бюджету. Це вже другий транспортний засіб, який поліція обласного центру отримала від громади міста.

Поліцейські Південно-Західного відділку отримали у подарунок від міста новеньку автівку. Ключі від обновки вручив міський голова Олександр Симчишин. Це вже другий автомобіль, придбаний за кошти скарбниці міста для поліцейських. У міській раді запевняють, що у планах ще як мінімум один.

Ми вже подарували таке авто для Хмельницького відділу поліції, тепер — для Південно-західного відділення, на черзі — Зарічанське, — говорить міський голова Олександр Симчишин. — Щоб у місті було безпечно, для цього потрібно створювати умови. Тому поліція завжди може розраховувати на нашу підтримку. Але й ми вимагаємо якісної роботи. Хмельничани повинні почуватися у безпеці.

На придбання автівки з бюджету Хмельницького виділили 600 тисяч гривень.

У нашому відділенні працює 67 чоловік, які обслуговують 100 тисяч населення міста. До цього часу у нас було 7 стареньких автівок, які, до того ж, часто ламались. А новий позашляховик дозволить швидко та якісно реагувати на виклики громадян, — підсумував Тарас Гуменюк, начальник Південно-Західного відділення поліції.

Автор: Катерина Прокопець