Новини
Кримінал

У Кам’янці-Подільському працює група псевдогазівників

У Кам’янці-Подільському з’явилася група невідомих осіб, що пропонують послуги з виготовлення документації на облаштування індивідуального опалення. Таку інформацію почали повідомляти споживачі підприємства, зазначаючи, що озвучують молодики чималі суми.

Вводячи в оману довірливих кам’янчан, за виготовлення документів на автономне опалення для однокімнатної квартири просять 70 тисяч гривень, дво- та трикімнатної – 90 і 120 тисяч грн. відповідно.

У зв’язку з цим, нагадуємо мешканцям міста про те, що відповідно до Наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України №169 від 06.11.2007 р., відключення від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання окремих приміщень заборонене. Таке відключення дозволяється проводити лише будинком в цілому. При одержанні такого дозволу від міжвідомчої комісії, оформленням необхідної документації для відключення від системи централізованого опалення та облаштування індивідуального опалення займається виключно КП «Міськтепловоденергія».

Адміністрація підприємства звертається до кам’янчан з наполегливим проханням не довіряти обіцянкам випадкових людей та ретельно перевіряти посвідчення осіб, що пропонують подібні послуги. Будьте пильними та не дозволяйте шахраям зловживати вашою довірою.

За інформацією прес-служби КП “Міськтепловоденергія”.

Автор: Катерина Прокопець