Новини
Дозвілля

До Кам’янця приїхали гурти з Європи, Британії та США

Фестиваль «Zagata Festival» вдруге запрошує усіх любителів якісної альтернативної музики.

14-15 липня Руська брама збирає унікальних виконавців із шести країн світу – Румунії, Чехії, США, Великобританії, Франції та України.

На фестивалі виступатиме Kira Mazur – одна з найбільш неординарних виконавиць з унікальним голосом, яка підкорила відомого французького продюсера Керрадина Солтані. А її дебютний кліп на пісню «Карі Очі» увірвався у топ YouTube вже у день прем‘єри.

Серед гуртів, які запалюватимуть сцену для відвідувачів фесту, колектив «ZE:RO» – молоді та амбітні представники нової електронної музики, RIYA – українська інді-поп співачка із вражаючим тембром, відвертою лірикою та надзвичайною музикою, чеські глем-поп-рокери «THE DRAIN», які вже підкорили Європу; ALINDA – представник американського прогрес-року з нотками японського пост-року та французького шарму.

А ще вперше до України і одразу в Кам’янець-Подільський завітає співачка Moriah Woods з Колорадо. Її меланхолічні мелодії та прямолінійна лірика переплітаються з альтернативним американським фольком. Вдруге на українських теренах виступить і хіп-хоп з Румунії Subcarpati.

Як розповідають організатори фестивалю, обмежень на відвідування заходу за віком не має. На концерт можуть приходити всі, хто цінує якісну музику.
Окрім музичної складової, у програмі фесту – кінопоказ хорорів 40-50-х років, інсталяції віджеїв, нічна акустична сцена та фуд-корти.

Джерело

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS

Автор: Тетяна Новак