Новини
Суспільство

Хмельницький після зливи: затоплені вулиці, загублені номери, транспортний колапс

Після сьогоднішнього рясного дощу, який тривав приблизно годину, частина вулиць міста “традиційно” перетворилася на венеціанські канали. І якщо Соборна “відбулася легким переляком”, то сусідній з нею вулиці Вайсера пощастило менше: біля овочевого ринку води було по коліна, а небайдужі хмельничани намагалися пробити зливні отвори, аби швидше спустити воду з проїжджої частини.

Дісталося й вулиці Шевченка в районі автовокзалу №2.  Там рівень води був настільки високим, що тролейбуси змушені були припинити рух, а колеса автомобілів майже повністю ховалися під водою. Перехожим доводилося переходити дорогу по коліна у воді або перечікувати, поки спаде вода, на сходах магазинів.

Так само традиційно затопило вулицю Зарічанську. І саме там після того, як зійшла вода, зібрали десяток змитих з автомобілів номерних знаків з українською та європейською реєстрацією.

В коментарях у соцмережах хмельничани пишуть, що до “традиційного” переліку затоплених вулиць сьогодні додалися нові: Трудова та Вінницьке шосе. Однією з причин регулярного затоплення вулиць після сильних опадів, на думку декого з хмельничан, крім поганого стану зливних систем, є те, що восени у них двірники скидають листя.

Фото з Фейсбук Романа Мартинюка, Василя Камінського, з нашої групи у Viber та сайту “Є”.

Відео Василя Камінського.

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS

 

Автор: Тетяна Новак